Këshilla/Blog

.. 04.09.2020

Pershendetje. Deshta te pyes per shtyerjen e ciklit sa dite me heret duhet te perdorim primolut nor dhe sa gjate
Kur do te kem ciklin e radhes mbas 1 muaji apo mbasi ti nderprej pilulat ?

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Nuk merren hormone pa u kontrolluar me pare. Ne asnje vend te botes nuk mund te marresh ne farmaci mjekime hormonale pa bere nje kontroll te plote. Vetem nese nuk keni kunderindikacione, atehere po. Dhe ato kane nje protokoll te caktuar, qe ta rekomandon mjeku, ne varesi te diteve te menstruacioneve te fundit dhe sa gjate do ta vonosh ciklin.
    Gjithe te mirat

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.