Këshilla/Blog

Alexa 06.08.2020

Deshiroj te bej nje analizs per te percaktuar cfare kam ne kembe sepse me behen pucrra me ujë te cilat me kruhen dhe po fillojne te perhapen kudo ne kembe

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje,
    Ju sugjerojme te beni nje konsulte me dermatologun i cili do t’ju rekomandoje edhe ekzaminimet qe duhet te kryeni ose mjekimin e pershatshem.
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.