Këshilla/Blog

Ygi 07.07.2020

Përshëndetje stafi nuk je vetem.. Kam pasur shum pyetje t cilat ikam ndar me ju dhe faleminderit shum ler përgjigjet tuaja si gjithmon jeni me t miret… Por perseri doja t ndaja nje shqetesimin tim me ju esht ai i cili dhe mua me shqetëson.. Cikli im menstrual esht i çrregullt ndonjher vinohen 1 muaj e disa dit.. Ndonjher ndryshojn dtat vonihen m shume.. Ka 2 raste brmeda viitt t cilat m jan vonoar reth 1 mauje. Disa dite.. E 10 dit apo 14 dit m shume… Ka ndonje gje qe nuk shkon apo skam pse shqetesohem dhe esht nromale?