Këshilla/Blog

. 11.01.2021

Përshëndetje,
Pas një vizite gjinekologjike rezultoi se kisha myk dhe një infeksion vaginal, për të cilat mu dha si kurë Miconax, Meliora dhe një shplarës vaginal. Miconax(2 pilula) e mbarova dhe në mesin e kurës së Meliora kryeva marrëdhënie me partnerin i cili akoma nuk e kishte nisur kurën e tij . Mjekimi im vazhdon por në rast se infeksioni deri në këtë moment është zhdukur a ka mundësi që të ma ketë kaluar sërish partneri dhe vazhdimi i kurës me pilulat vahinale të mos hyjë në punë dhe të më duhet sërish një kontroll i dytë?

Faleminderit paraprakisht

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe falemidnerit qe ke shkruar.
    Eshte e nevojshme gjithmone nje kontroll i dyte per te kuptuar nese ka kaluar myku apo jo dhe sesi ka shkuar mjekimi, keshtu qe te rekomandojme qe pas mjekimit te beni dhe nje vizite tjeter.
    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.