Këshilla/Blog

Pap testi 01.03.2024

Pershendetje ne pap test kam–-Inamacioni i shkallës së lartë deri 70% (G3) (leukocite polimorfonukleare, limfocite, histiocite), debrisë granularë në prapavijen qelizore, citolizë, laktobacile , kokobacile dhe ekstravazate eritrocitare.
–Rekomandimi: preferohet të bëhet HPV TESTI, të trajtohet inamacioni dhe të përsëritet pap testi pas 6 muajsh
A osht e sigurt qe kom hpv?

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje e dashur dhe faleminderit qe na keni shkruar. Bazuar ne rezultatet e pap testit ju keni nje infeksion qe kerkon trajtim dhe referuar rekomandimit qe ju ka dhene mjekun, eshte e rendesishme qe ju ta kryeni testin HPV per tu siguruar nese e keni ose jo virusin HPV.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.