Këshilla/Blog

Era 15.04.2020

Pershendetje jam nje vajze 24 vjece dhe kam crregullime menstruale.Kam rreth 6 muaj qe nk me vijn periodat dhe nk km kryera akm marredhenie seksuale.Ju lutem a keni ndonj sugjerim

 1. Nuk Je Vetem thotë:

  Pershendetje,

  Te falenderoj qe na ke shkruar. Pyetja i eshte nisur ekspertes dhe se shpejti do te merrni nje pergjigje. Gjithe te mirat.

  Stafi Nuk Je Vetem

 2. Dr. Elinda Gjata thotë:

  Pershendetje,

  Gjashte muaj jane shume. Duhet te beni nje kontroll te gjinekologu (konsulte dhe ekografi abdominale) dhe ne varesi te historise tuaj e te egzaminimit, do merrni mjekim . Nuk duhet te kalojne me shume se 3 muaj pa cikel. Te pakten 4 cikle ne vit duhet t’i kemi. Gjithe te mirat.

 3. I paemër thotë:

  Pershendetje!
  Jam 21 vjec dhe kam kryer mardhenie seksuale te pa mbrojtura rreth 4 muaj me pare gjate këtyre muajve kam pasur cikel te rregullt si gjithmone ndersa këtë muaj po ve re vones duhet te me vini ne date 18 por akoma jo eshte hera e pare qe kam vonese dhe ndonjeher kam dhimbje barku ose e ndjej te fryr dhe të forte jam shume ne merak dhe ne stres sepse eshte hera e pare qe me ndodh te kem vonese edhe pse vetem me 2 dite ..?

  1. Nuk Je Vetem thotë:

   Pershendetje,

   Per te marr nje pergjigje nga eksperti pyetjen duhet ta postoni ne rubriken Pyetje si pyetje e re, jo si koment. Gjithe te mirat.

   Stafi Nuk Je Vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.