Këshilla/Blog

Problemi emocional 15.04.2020

Për ekspertin.
Për shkak të problemeve me humorin dhe trajtimeve medikamentoze , kam marrē tableta yasemin dhe herën e dytë duphastone. I kam marrë para tre vitesh. U vizitova dhe kisha kiste. Ishte një shkak mjekimi që merrja.Madje kam hyrë dhe në skaner dhe s kisha asgjë tjetër.
Këto tableta bashkë me terapitë, mos kanë ndikim tē keq ? Mos pengojnë mundësinë për shtatzëni më vonë?

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje,

    Nuk e kuptova qarte pse i keni marre mjekimet para tre vitesh, nese jua ka rekomanduar mjeku apo i keni marre vete. Gjithsesi, nuk ju pengojne per shtatzanite e ardhshme. Per cregullimet e humorit apo frikerat qe keni, do ishte shume e volitshme t’i drejtoheshit nje psikologu. Gjithe te mirat.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.