Këshilla/Blog

Frika 01.07.2020

Pershendetje. Jam e shqetesuar se sme kane ardhur menstruacionet per 3 muaj. Me ka ndodhur edhe para disa kohesh qe sme kane ardhur menstruacionet per 6 muaj por nuk kam bere vizite mjeksore dhe menstruacionet i kam pasur gjithmone te qrregullta. A mund te me thot dikush qfare problemi kam dhe a eshte e mundur qe te mos mbes shtatzene ne te ardhmen?