Këshilla/Blog

Rene 04.09.2020

pershendetje a ka mundesi ta demtojme himenin nga hapja e shpeshte e buzeve gjenitale ose te marrim infeksion. ju lutem me ndihmoni.

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje. Jo, nuk ka mundesi te demtohet himeni thjesht nga hapja. Po, mund te merret infeksion, sidomos nese preken me duar te palara.
    Gjithe te mirat,
    Elinda

  2. albani thotë:

    Pershendetje Dr Elinda pra pak kohe pata nje problem me organin mashkullore pr kur urinoja kisha nje djegje por kjo gje me kaloi tani afer kam disa pore te bardha por kam dhe diegje cfare me rekomandoni ju lutem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.