Këshilla/Blog

Loku 10.11.2020

Prsh kam nje problem me penisin kur eshte i ngritur nuk me del koka nga lafsha dhe kur ulet koka me del po kur e prek me dhemb dhe eshte e lagesh dhe nhe problem tjeter testikuli i majt eshte pak me lart se tjetri dhe me i madh flm