Këshilla/Blog

Irma 19.02.2021

Si mund tia dal me familjen time kur nuk arrijne te me kuptojne, nuk me lejojne te kem miq dhe te kem nje jete sociale, jane gati te me ndalojne shkollen vetem pse me lexuan mesazhet qe une kisha folur me shoqe. Cfar mund e bej?