Këshilla/Blog

Xona 05.07.2022

Pershendetje Jam ne depresion ju lutem me tregoni a ka raste si un qe e kan kaluar kete gjendje nuk mund te flas si me par, me duket sikur te tjeret din te flasin dhe e pyes veten pse un nuk flas si ta, apo ndoshta eshte ndikimi i barnav qe ma jep lete efekt jam duke marr risperison 1 mg dhe escitalopram 5 mg

 1. Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje Xona,

  Te falenderojme qe na ke shkruar. Thua se van nga depression, ke qene e diagnostikuar nga nje profesionist?
  Me poshte eshte link i nje video informuese rreth depresionit me disa teknika ndihmuese per tu perballur me te.

  https://www.youtube.com/watch?v=mSWkPU90-YM

  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevetem

 2. Linda says:

  Me par kam pas halucinacione dmth per 4 muaj rresht pastaj me terapi me jan larguar , tani po ndihem e pashpres me duket se kjo gjendje nuk do te me kaloj kirr, terapin e pershkruar me lart e kam marr vetem se doze pak me te madhe tani e kam nga nje ne dite a mund te jet ndikimi i tyre qe ma jep kete efekt pra qe nuk mund as te qasem ne biseda apo te flas siq kam folur

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.