Këshilla/Blog

Alma 04.08.2022

Jam pothuajse 17 vjece dhe nuk kam pasur kurre nje shoqe te ngushte ne jeten time. Ndihem e vetmuar dhe nuk kam thuajse fare shoqeri per te kaluar kohen. Gjithmone kur kam nevoje nuk gjej mbeshtetje nga askush: nuk kam shoqe te ngushte as te dashur qe te me mbeshtesin. Ndihem totalisht e vetmuar dhe pa vetebesim.

  1. Anonymous says:

    Pershendetje alma me vjen keq te degjoj se nuk ke shume shoqeri por do te sugjeroja qe te perpiqesh te flasesh dhe te besh shoqe ose shoke te rinj e di mund te duket e veshtire por te perpiqesh eshte nje gje e mire.Pastaj per pjesen e te mbeshteturit ti mund te gjesh mbeshtetje te vetja jote dhe ta vleresosh veten tende sepse pse jo personi i pare qe ne duhet te duam eshte vetja jone . Perpiqu te jesh me e sjellshme ndaj vetes dhe te mendosh pozitivisht.

  2. Anonymous says:

    Dhe un keshtu mendoj

  3. Vajzee says:

    Pershendetje Alma ndoshta ne klase nuk ke me ke te qendrosh por sot edhe pse ka kaluar nje vit qe e paske shkrurar shpresoj te kesh gjetur dike por mos harro se ne kete jete kemi ardh vetem e do vdesim vetem nuk kemmi lindur per tju pelqyer te gjitheve me rendsi te kesh familje nese jo me shkruaj nje koment do te jap adresa do behemi shoqe

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.