Këshilla/Blog

Besjana 13.01.2020

Pershendetje!Problemi im eshte qe nuk kam kenaqesi gjate interkursit seksual.Kam ber analizat e estradiolit 125.6 per te par nese eshte kjo arsyeja dhe nuk kam gjetur zgjidhje.Jam vizituar vetem ne gjinekolog nuk e di nese duhet te drejtohem diku tjeter per te gjetur nje zgjidhje.Faleminderit paraprakisht.

  1. Evisa Zhapa thotë:

    Pershendetje, Nuk eshte problem urgjent. Duhet te organizoheni dhe te kryeni vizite me specialistin urolog. Gjate vizites do percaktohen nese jane te nevojshme analiza apo ekzaminime te nevojshme per te diagnostikuar e trajtuar problemin

    Faleminderit

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.