Këshilla/Blog

Lul 05.05.2021

Prshendetje kam nje problem rreth 3 vitev me frymarrje tan diten keshtu jam qe kam veshtersi dhe me dhemb ne krahun e majt

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni kontaktuar. Ju rekomandojme qe te beni nje vizite tek mjeku specialist per te kuptuar fillimisht nese eshte nje shqetesim qe lidhet me faktore fiziologjik apo psikologjik.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

  2. All thotë:

    Falemindeit

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.