Këshilla/Blog

Lule 16.05.2022

Pershendetje,

Kam bere per rreth nje vit terapi me nje psikologe klinike, si dhe terapi me medikamente te rekomanduara nga nje psikiatre.
Problematika ime ashtu sic e perceptoj une (nuk e di diagnozen) eshte depresion qe vjen si pasoje e traumave te femijerise, si dhune ne familje, braktisje nga prindi, presion nga te rriturit e tjere rreth meje etj etj.
Per arsye te ndryshme kam nevoje qe te ndiqem nga nje psikolog/e tjeter, por nuk di se kush eshte personi i duhur qe ka studiuar apo punuar ne kete fushe, qe ka kohe te merret me mua dhe nuk ben 4 pune njekohesisht, qe eshte kembengules, nuk dorezohet lehte dhe nuk ma le mua ne dore te gjithe punen, pasi fundja po te doja ta beja vete do e kisha bere nuk do kerkoja ndihmen e psikologut. Puna ne kete rast eshte shfuqizimi i idese se jeta eshte fatkeqesia ime me e madhe, si dhe shume probematika te tjera.

Po iu pyes ju pasi mendova se eshte vendi perfekt perkerkesen time.
Mbetem ne pritje te pergjgijes tuaj.

Faleminderit paraprakisht!

 1. Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje Lule!
  Faleminderit qe na je drejtuar.
  Per te mundesuar nje referim ju lutemi qe te na shkruani adresen tuaj te email ne koment (te cilen nuk e publikojme ne faqe) duke specifikuar po ashtu edhe qytetin se ku ndodheni, qe te mund t’ju kontaktojme dhe referojme nje psikolog te zones ku jetoni.
  Gjithe te mirat!
  Stafi i Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.