Këshilla/Blog

Anonim 03.07.2020

Pershendetje! Problemi im eshte se ne pjesen e brendshme dhe te perparme te kofsheve kam pucra te cilat mendoj se shkaktohen si shkak i qimeve nen lekur dhe kam edhe akne dmth pika te zeza ne te gjithe zonen te cilat me jane shfaqur para 5 vitesh nga depilimi i gabuar i me razor. Por edhe pse ka 5 vite qe perdor depilim me dyll nuk jan eliminuar . Esht dicka shum e bezdisur dhe jo
estetike. Ju lutem me ndihmoni duke me treguar cfare mjekimi mund te perdor?