Këshilla/Blog

mandi 26.03.2021

pershendetje… cdo dark para se te fle me dalin pucra shum te medha ne trup dhe me krruhen jashtzakonisht shume .. diten nuk i ndjej nuk i kam kurse ne dark behen shum te medha

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar. Ne rast se nuk ke kryer tashme nje konsulte mjekesore me mjek te familjes apo mjek te specializuar dermatolog, do te te sugjeronim per ta bere. Mjeku do te te ndihmoje te perjashtosh apo te identifikosh shkaqet e ketij reagimi trupor.

    Gjithe te mirat
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.