Këshilla/Blog

K.K 13.06.2022

Pershendetje, prej dy ditesh kam pucrra te shperndara ne kembe, te cilat me kruhen here pas here.
Mund te me ndihmoni ju lutem te me informoni si duhet te veproj?

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje,

    Nga ajo qe pershkruani duket se keni ndonje alergji, apo keni ecur ne natyre dhe dicka e ka irituar lekuren. Nese vazhdon te keshe kruarje athere te sygjerojme te eshe nje vizite te mjeku.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.