Këshilla/Blog

Lule 04.05.2021

Pershendetje kam djalin 18 vjeq por ka nje problem me do puçrra qe po i dalin ne shpin disa te mbushura edhe me qelb
Shpesh une ja pastroj por prap mbas disa ditve i dalin ju faleminderit

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme qe djali te beje nje vizite tek mjeku dermatolog per te kryer nje ekzaminim nga afer dhe per te percaktuar nese ka nevoje per mjekim.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.