Këshilla/Blog

Name 27.09.2021

Pershendetje. Ka disa dite afersisht 4 dite qe me kruhet trupi dhe ne momentin qe kruaj me behet si puqerr e kuqe,me se shumti ne zonen e kembve duarve ne fund te shpines dhe nuk me largohen dhe vazhdimisht me kruhen si dhe ne fytyre me kan dalur disa puqrra me heret fytren e kam pasur te pastert pa ndonje puqerr

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje e dashur,
    Faleminderit qe e ndave me ne shqetesimin tend. Te rekomandojme te besh nje vizite tek dermatologu per te kuptuar nga afer se cfare e shkakton irritinin e lekures dhe per te percaktuar trajtimin per te cilin keni nevoje.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.