Këshilla/Blog

An 18.02.2024

Pershendetje
Kam nevoj per ndihme, me jan shfaqur 2 pucrra te kuqe ne qese te testikujve, njera eshte paksa e madhe por jo shum. Kam vetem kruarje, me jav shfaqur afro 1 muaji. A eshte serioze ju lutem me tregoni te bej ndonje kontroll sa me shpejt.

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme te beni nje konsulte tek mjeku urolog per te hequr cdo merak te mundshem mbi shqetesimin tuaj.

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.