Këshilla/Blog

leandra 02.05.2021

pershendetje femija 5 vjeq i jan ejtur kembet mjekt kan than esht purpura pas 2 dite ju ka ejtur koka duart dhimbje
te shpines pyta doktor ne gjermani tha purpura nuk ka dhimbje shpines adini diqka ju lutem

 1. Dardan Kocinaj thotë:

  Pershendetje,

  Enjtja e trupit ose te nje regjioni mund te jete shkaktuar nga arsye te ndryshme prej m e banale deri te semundje serioze. Ne mjekesi eshte rregull e zakonshme qe te diagnostikohet i semuri duke kaluar te gjitha fazat gjate kontaktit fizik (personal) me mjekun (personelin shendetesor). Gjate vizitave merren te dhenat detaje (sipas rendit), kryhet ekzaminimi, percaktohen planet e ekzaminimeve plotesuese, perjashtohen diagnozat e mundshme, dhe caktohet diagnoza perfundimtare.
  Ju lutem qe ti paraqiteni Pediatrit me te gjitha dokumentet e deritanishme dhe pas te gjitha ekzaminimeve do te ju caktoj dianozen. Eshte mire qe te perjashtohet edhe infeksioni akut.

  Gjithe te mirat,
  Dardani

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.