Këshilla/Blog

Henryyy 05.05.2020

Pershendetje. Ka rreth dy muaj qe kam vene re nje gunge te ngjitur me testikulin e djathe. Nuk me shkakton dhimbje por jam ne ankth. Dhe kam vene re nje urinim me te shpeshte se normalisht.
(4 here ne 24 ore). Ju lutem pres nje pergjigje sepse jam shume i shqetesuar. Faleminderit.

 1. I paemër thotë:

  Shpejtttt shko bej vizite tek mjeku
  Mos e lerrr

  1. ///////gsgsjskms thotë:

   Kjo pergjigje i shton edhe me shume ankthin. Tregoji se si te veproje me qarte.

 2. Hdhdhsjdkdk thotë:

  Kete problem e kam edhe une prej 3/4 muajsh por per shkak te gjendjej se coronavirus nuk mund te shkoj per vizite dhe ne zonen ku jetoj ska mjek urolog. A kurohet??? A eshte shume e rrezikshme?? Pres edhe une pergjigje.

 3. I paemër thotë:

  Pershendetje. Ka rreth 1 jav qe kam vene re nje gunge te ngjitur me testikulin e djathe. Nuk me shkakton dhimbje por jam ne ankth. Dhe kam vene re nje urinim me te shpeshte se normalisht.
  (4 here ne 24 ore). Ju lutem pres nje pergjigje sepse jam shume i shqetesuar. Faleminderit

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.