Këshilla/Blog

Teuta 19.05.2020

Pershendetje dr a mundem ti perdor meliorat kur ke sekrecion kafet mi ka dhen dr po kto dit kam sekrecion te kaft a mundem ti perdor

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje,

    Po, mund te vazhdosh t’i perdoresh. Vetem po erdhi cikli, ulet perthithja e tyre ngaqe gjaklu i merr me vete dhe ulet efekti, jo se ka ndonje problem tjeter.

    Gjithe te mirat

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.