Këshilla/Blog

Geri 24.01.2021

Pershendetje, me falni nese ju pyes jasht fushes suaj por nuk di ku ta beja pyetjen. Ateher un jam nje djal 21 vjec dhe prinderit e mi nuk me kan ber synet ne mosh te vogel dhe vazhdoj te jem akoma i pa bere synet. Doja te dija nese behem tani ne kte moshe ka ndonj pasoj me mbrapa, dmth ka shenja rreziku apo infeksioni ?
Faleminderit

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe ke shkruar.
    Cirkumcizioni (Syneti) eshte nje nderhyrje mjeksore kirugjikale qe mund te kryhet si tek femijet ashtu edhe tek te rriturit, dhe perben nje nderhyrje kryesisht pa probleme. Ju duhet te konsultoheni me nje mjek kirurg te pergjithshem apo urolog I cili do vleresoje nevojen e kryerjes se cirkumcizionit, perfitimet dhe efektet e mundshme anesore, dhe I cili mund te kryeje edhe kete nderhyrje.
    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.