Këshilla/Blog

Abrieli 28.03.2022

Pershendjet!Problemi qendron qe ne momentin qe ka lindur djali i cili u konstatua me mungese te nje testikuli dhe njeri ishte i pazhvilluar..ne moshen 2 vjecare u be operim per ti zbritur ate testikulin qe dukej i vogel..operacioni u be po testi nuk zbriti ne vend..ndersa anes tjeter qe nuk dukej i beme rezonanace..ku nuk dalloi asgje edhe rezonanca..Tani nuk e di cfare rruge te ndjek .. edhe per ate ane qe testi nuk ka zbritur edhe ..edhe per ate ane qe nuk duket..a e shte e mira per nje laparaskopi?

  1. Shkelzen Elezaj says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar,
    Ju kisha keshilluar qe ta dergoni per vizite te mjeku i cili e ka operuar.
    Dite te mbare
    Shkelzeni

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.