Këshilla/Blog

Ana 08.04.2021

Pershendetje. Kam kryer nje strishi vaginale, te gjitha kane dale negative pervec PMN-Leukocite ne vleren 16-18. Kam vetem pak probleme me urinimin, pak djegie dhe pak dhimbje ne fund te barkut (jo te shpeshte). Analiza e urines me ka dale ne rregull. Gjithashtu kam kryer edhe eko gjinekologjike, dhe cdogje ok. Cfare me rekomandoni?
Ju falenderoj per kohen tuaj!

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na ke shkruar.
    Do te rekomandoja te beni nje analize urine serish, pasi ngjan me shume si cistit urinar. Si dhe vizite gjinekologjike. Mjeku do gjykoje ne baze te shqetesimeve tuaj si dhe ne baze te asaj qe do shohe ne vizite gjinekologjike.
    Gjithe te mirat.
    Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.