Këshilla/Blog

Keta 07.04.2021

Mirdita e nderuar pskologe .Une vuaj nga ankthi dhe kam mare mjekim .Kam 1 jave qe mare Entac 10mg .Keto dite ndihem shume e pergjumur .Skam deshitre te bej asgje vetem me hapet goja per gjume..A ndikon ilace ne kete gjendje ?Dhe si mendoni jeni pro apo kunder marjes se ketij ilaci.Flm

  1. MD, MSc. Azra Kraja thotë:

    Pershendetje,
    Per mjekimin dhe efektet anesore eshte e rendesishme te konsultohesh me mjekun qe ta ka dhene. Eshte shume e mundur qe medikamentet kunder ankthit te kene efekt gjumesjelles, keshtu qe mund te jete rasti. Jam pro marrjes se mjekimeve kur dicka ka nevoje te trajtohet,

    Te uroj me te mirat,
    Azra

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.