Këshilla/Blog

Genta 07.06.2022

Pershendetje!
Deshiroja ta beja nje pyetje ne lidhje me ciklin menstrual pas abortit spontan!
Un kam pasur abort spontan me date 27mars dhe kam qene me cikel pothuajse 2 jave pastaj 3 jave te tjera kam pasur vetem menstruacione te kafta, por gjate kesaj peridhe te abortit nuk kam perdor asnje ilaqe ndihmuese per pastrim nga aborti dhe nuk kam pasur mundesi te bej asnje kontroll te mjeku sepse jetoj ne Suedi dhe ketu sipas pyetje e qe kan marr nga un e konsiderojne qe jam mir dhe skam nevoj per kontroll. Me date 2 maj kam pasur ciklin e par pas abortit qe ka zgjat normal 7 dite, por tash kam vones te ciklit. A eshte e mundur te kesh qrregullime te ciklit pas abortit?
Ju faleminderit shume!