Këshilla/Blog

Pensionint 21.02.2021

Kam bere nji grafi the gishtit t madh te kembes pas nji shtypjeje we pesova.
Ne shpjegimin e mjekut ishte : Kisha reomatizem ne gisht me shfaqej me nji lloj demtimi the vogel.
Ju lutem me sqaroni so duhet te veproj.
Me shume respect. Pensioninti.

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na ke shkruar.
    Ju rekomandojme qe te konsultoheni me nje mjek Reumatolog per demtimet e mundshme te gishtit qe keni i cili mund te ju jape edhe mjekimin e duhur nese eshte e nevojshme.
    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.