Këshilla/Blog

T 01.04.2024

ANALIZA
SIEROLOGJI INFEKTIVE
HIV 1/HIV 2
SERUM
METODIKA
Chemiluminescence
REZULTATI
0.05
N.M.
Index
VLERAT REFERENTE
= 1 Index Reaktive
Ky rezultat eshte negativ ?

 1. Arjan Harxhi says:

  Pershendetje,
  Interpretimin e vleres se analizes e ben laboratori, pra duhet te japi nje pergjigje negativ apo pozitiv.
  Sipas asaj qe shoh rezultatit duket negativ.

  Gjithe te mirat,
  Dr.Arjani

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.