Këshilla/Blog

Alban 12.06.2020

Prsh…! Problemi im eshte i tille…Nuk kam nje hapje normale te kokes se penisit…doja te dija nese mund te behet nje nderhyrje per heqjen e pjeses se poshtme qe pengon hapjen pa qene nevoja per tu bere synet…?! Duhet te drejtohem tek nje androlog apo urolog…?! Theksoj qe nuk kam probleme funksionimi apo dhimbje…thjeshte per estetike dhe per tu ndjere mire psikologjikisht…flm…!

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar.

    Ju rekomandojme qe te beni nje konsulte mjekesore tek mjeku urolog ose androlog (i cili eshte mjek urolog por me fokus ne trajtimin e meshkujve) ku mund te percaktoni nderhyrjen e nevojshme.

    Gjithe te mirat
    Stafi i Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.