Këshilla/Blog

Anonim 23.09.2020

Pershendetje !! Kete muaj kalova ciklin normalisht , dhe ne perfundim te tij per tre dite sekrecione te bardha. Me pas mu ben kafe . U bera 6 dit me kte problem .
Sekrecionet nuk kan ere thjesht ngjyr. Cffar duhet te bej ? Mardhenie nuk kam kryer kam per rreth 1 vit.
Flm 🙂

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar. Ju sugjerojme qe te beni nje vizite te gjinekologu ne menyre qe te merrni edhe sugjerimet e duhura ne varesi te problematikes.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i NUK JE VETEM

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.