Këshilla/Blog

Ana 16.09.2020

Pershendetje
Jam nje 19 vjecare dhe kur kryej marrdhenie me te dashurin tim ( jam ne fillimet e mia ) ndiej dhimbje ne fund te barkut nga ana e djathte … vetem gjate aktit dhimbja zgjat shum pak minuta …. a esht ky nje shqetesim i madh?

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje.Nuk mendoj se eshte shqetesuese, por nese perseritet, mund te besh nje eko per te pare nese ke ndonje kist, thjesht per merak.

    Gjithe te mirat,
    Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.