Këshilla/Blog

gazi 22.06.2021

pershendetje.
kam nja 1 jave qe kam keputje… bera ca analiza… dhe e pergj dolen mire.. por sgpt alt doli 75 kur norma eshte tek 40
perpos kesaj doli dhe analiza e urines me bakterie mjaft rr te bardha 6-8 dhe kristale disa..
kam si shqetesim keputje… djegje te lekures se fytyres dhe komplet kokes… kam dhe djegje te gjuhes dhe tharje..
sot… pervec kesaj urina me doli pak a shume si e kuqe dmth kisha hematuri…
sdi cfare kam ose nga tja nis per te bere nje vizite… nefrolog…. gastrohepa….. apo ndonje infeksionist… 🙁
flm

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme te drejtoheni tek mjeku i familjes fillimisht ne menyre qe ai tju drejtoje tek mjeku specialist per nje ekzaminim me te plote.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.