Këshilla/Blog

Ajla 27.09.2021

Kam vazhdimisht kruarje trupi m kruhen deri sa behet plage m krijohen pucrra t vogla pstj hiqen ne darke esht m e theksua se m kruhen vazhdimisht u bene gati nje jave

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme te beni nje vizite tek mjeku dermatolog per nje ekzaminim specifik qe do ju ndihmoj te kuptoni shkakun e shqetesimit tuaj dhe trajtimin e nevojshem.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.