Këshilla/Blog

cista 02.04.2021

pershendetje, kam nje hall dhe eshte dita e dyt
mka dal nji gungë nën lekure ne penis, mardhenie seksuale skam bere qe nji vit, me sa kam lexuar me ngjason si cista

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Do ju rekomandonim te benit nje vizite tek mjeku urolog ne menyre qe te percaktoni me qarte me cfare lidhet shqetesimi juaj dhe nese ka nevoje per trajtim mjeksor.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.