Këshilla/Blog

elvis 30.12.2020

pershendetje , kam qen ne mjekim per shendetin mendor , dhe jam mjekuar per depresion me crregullime ankthi , desha tju pyes cfar mjekimi mund te perdor . me kshilloni ndonje mjekim ju lutem .

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na ke shkruar.
    Ketu nuk mund te rekomandojme mjekime, duhet te konsultoheni me nje psikiater nga afer qe mjekimi te merret ashtu sic duhet bazuar ne rastin tend.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.