Këshilla/Blog

orkestra 05.04.2021

Pershenetje stafi..me shetson gjendja shoqes time shum ka ren ne depresion shkaku i disa faqeve ne snapchat dhe ne instagram qe po i qelin shum shpesh qe 1 jav rend pa ndal veq po qelin faqe edhe po qesin foto edhe video tqikav tkosoves qe kan gabu edhe jon mashtru prej t dashurve tyne nder to edhe shoqja jeme ka ra viktim e kti degradimi tposhter i kem kercenu shum her me polici e me hakim po badihava pa efekt ala po vahdojn po qelin sa pi mshelin i qelin apet shoqes teme pi vin menime tkqija zot mos e bon me myt veten se u ra ndepresjon tlutem ni kshill qysh me ju drejtu qetyne personav qe po qelin asi faqeve