Këshilla/Blog

Melody 23.03.2021

Pershendetje,
Kam disa kohe qe ndihem shume e shqetesuar, kam probleme me gjumin, dhimbje koke, ndjej sikur me merret fryma, ndjej pasiguri ne cdo gje qe bej dhe jam bere shume sensistive. Mund te qaj per cdo gje qe me ndodh. Ju lutem me thoni cfare duhet te bej per ta ndryshuar kte situate qe po kaloj?

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar. Do te donim te na shkruaje me shume ne lidhje me gjendjen qe po kalon ne menyre qe ekspertet te te japin nje pergjigje me te plote dhe ndihmuese. A ka ndryshuaar dicka ne jeten tende keto kohe kur kane filluar keto shqetesime, dhe a mendon se ka lidhje me gjendjen qe po kalon. Ndihu e lire te na shkruash me teper.

    Gjithe te mirat
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.