Këshilla/Blog

ela 21.02.2021

pershendetje! uroj te jeni mire.
ajo cfar mua me shqeteson eshte qe ne ansore te gjoksit me ka dalur nje kokerr shum e vogel. dhe kur e prek shume ose e shtyp me dhemb. por jam bere merak mos eshte tumor. sepse nga lajmet dhe infot qe shikojme ne google na kane ngarkuar. dhe nuk e di se cfar eshte ajo kokerr qe e kam. eshte posht sqetulles drejt gjoksit ne ansore besoj me kuptoni.

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na ke shkruar.
    Ju rekomandojme qe te beni nje vizite te mjeku Obstetër – Gjinekolog i cili nepermjet vizites dhe ekografise mund te percaktoje problematiken ne fjale. Kerkimi ne internet nuk eshte ndihmues pasi ne kete rast duhet vizite nga afer nga specialisti.
    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.