Këshilla/Blog

Anonim 24.01.2021

Me ka dale nje kokerr ne vagine “ esht dhe e dhimbshme gjithashtu
Si mund ta mjekoj?

 1. Nuk Je Vetem thotë:

  Pershendetje dhe faleminderit qe ke ndare shqetesimin tend me ne.
  Te sugjerojme qe te besh nje vizite te mjeku Gjinekolog qe do te percaktoje nese eshte e nevojshme te marresh mjekim apo jo. Nje problem i tille duhet vizituar dhe pare nga afer nga gjinekologu.
  Gjithe te mirat,
  Stafi i Nuk je vetem

 2. Anonim thotë:

  A eshte herpesi i sherueshem?

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.