Këshilla/Blog

Lea 13.01.2021

Pershendetje,ciklin e fundit e kisha me 28.12.2020,para nje jave pata mardhanje (saktesisht dt.05.01)dhe mendojme qe pak ka ndodhur brenda,sot bera testin dhe me doli negativ ,nderkohe kam enjte dhe dhimbje te gjinjeve dhe ne fund te shpines.A ka mundesi qe te jete heret per testim?Faleminderit per ndihmen

 1. Dr. Elinda Gjata thotë:

  Pershendetje dhe faleminderit qe na ke shkruar,
  Shqetesimet e shtatezaniese nuk shfaqen aq shpejt dhe testin e ke bere ne kohet, por qe te mos rrish ne ankth perserite dhe njehere me vone per te hequr merakun.
  Gjithe te mirat
  Elinda

 2. Anonim thotë:

  Pershendetje, kur eshte koha e pershtatshme e berjes se testit pasi kam pasur mardhenje te pambrojtur me 05.01 dhe ciklin e fundit e kam filluar me 27 dhjetor. Faleminderit

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.