Këshilla/Blog

Elira 06.06.2020

Pershendetje shpresoj qe jeni mir deshta tju pyes se para dy dite isha me te dashurin tim por skemi kryer mardhenie sekuale vetem se penisi ti prekuu oranin gjenital temin edhe pse nuk ka pas sperm vetem eka prek a mund te mbes shtatzane vetem ashtuu ose me at lengun

  1. Klea thotë:

    Pershendetje e dashur!
    Doja te dija nese ke ndonje lajm pasi dicka e till me ka ndodhur dhe mua dhe jam shume ne stres.

  2. I paemër thotë:

    Jo rini te qet nuk mbeteni shtatzan pasi edhe mua me ka ndodhur e njejta

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.