Këshilla/Blog

Jonida 24.06.2020

Kam kryer marredhie dhe pas 3 ditesh kam pasur nje cikel jo shume te rregullt. Marredhenia ka qen e pambrojtur. Gjithashtu une nuk kam nje cikel te rregullt. Ka ndonj shanc per ndonje shtatzani pasi ky eshte shqetesimi im?? Ju falenderoj!