Këshilla/Blog

Ana 13.03.2024

Prsh un kam lidur para 10 mujave por kur i bera 4 muj qe linda me erdh cikli dhe e kam pasur te regullt cdo her .njerin cikl e kam pasur me 24 dhjetor pastaj ne fillim te janarit pata mardhenje te pambrujtur  pijta kokren emergjente pas 48 oresh pastaj pas 2 dite me erdh cikli me 6 janar e pata 1 jav si cdo cikel pastaj ne shkurt perseri me erdhi me 6 shkurt prej janari skam pasur mardhenje por tani me kan venuar 8 dit a mund te jem shtatzan prej ater qe kam pasur mardhenje

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme te beni nje test shtatzanie ose per te qene plotesisht e sigurt nje vizite tek gjinekologu per te kuptuar me qarte nese jeni shtatzan ose jo dhe me cfare arsye mund te lidhet vonesa e ciklit tuaj.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.