Këshilla/Blog

Anna 12.10.2020

Pershendetje,
Gjate mardhenieve seksuale po kam dhimbje te barkut, dhe gjate kesaj kohe jam duke provuar te ngelem shtatzane, a paraqet ndonje problem kjo per mbetjen shtatzane dhe a pengon per ne mbetjen shtatzane .
Faleminderit paraprakisht!

  1. Aida thotë:

    Edhe une Jam duke i perdor keto .. jam me cikel dhe nuk edi se a duhet ti ndaloj apo te vazhdoj ti perdor. Jam shum e shqetsuar

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.