Këshilla/Blog

Alma 26.02.2021

Pershendetje, shpresoj te mar nje pergjigjje.
Isha ne vizite te nje gjinekolog dhe me doli qe kam vezore me shume se normalja bile kisha vezore teper , nga kjo nuk po mundem me mbet shtatzan ka 1 vit qe e provojm por pa sukses.
Nga ky problem kam edhe qrregullim menstrual.
Ju lutem qe doktoret ketu ose dikush ktu nga grat qe ka pas kete problem te me tregoje a ka pas sukses ne shtatzani dhe a munden me u paksu ose normalizu vezoret?
Faleminderit paraprakisht!
Gjitha te mirat!

  1. Arlinda thotë:

    Nje e aferme e imja 3 vite nuk ka pas femij per kete arsye se vezoret njera tjetren nuk e ka lene te fekondohet ajo ka perdor hapa nuk e di sakt qfar hapa dhe ka mbet shtatzane tash e ka vajzen 1 vjet, shpresoj edhe ti shpejt te mbetesh

  2. I paemër thotë:

    Faleminderit shume,
    A mundesh me e pyet te afermen tande a e ka pas sindromin e vezoreve Policistike kshtu quhet kur ke vezore me shume se qe duhet.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.