Këshilla/Blog

Beti 08.04.2022

Pershendetje
Jam 7 jave shtatzane dr me tha me i nderpre utrogestanin kam perdore te 200mg
A eshte shume heret me i nderpre
Po frigohem mos po me ndodhe diqka nese i nderpres
Ju lutem pres pergjigjen tuaj

  1. Dr. Elinda Gjata says:

    Pershendetje Beti,
    Po shoh moshen tuaj dhe mendoj se mjeku jua ka rekomanduar nga kjo, si profilaksi, besoj. Nuk me takon mua ta them duhet ta nderprisni apo jo. Gjithsesi, teorikisht jane dy shkolla per perdorimin e progesteronit: nje qe e vazhdon deri ne 12 jave, nje tjeter qe e nderpret pas javes se 7te, kur degjohen rrahjet e zemres. Secili mjek vendos sipas shkolles qe ndjek, bindjes nga praktika e vet dhe specifikes se secilit rast.
    Mbaresi!
    Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.